escort bayan escort bayan escort bayan porno izle porno izle izmit escort izle escort izmit bayan escort izmit porno porno porno izle izmit escort porno izle porno izle porno izle porno izle porno izle buy cialis sikis izle sikis izle porno izle asyali porno rokettube porno izle porno izle porno izle porno izle porno izle escort izmit izmit escort bayan izmit escort bayanlar escort bayan izmit izmit escort kizlar izmit escort kizlar izmit olgun escort izmit eve gelen escort izmit ucuz escort bayan escort izmit kocaeli izmit escort izmit bayan escort izmit escort face izmit merkez escort escort bayanlar izmit porno porno

pozostałości… pozowały przed obiektywem

dumnie :) Zapraszam na indyka z rozmarynem i parmezanem oraz naszę domową klasykę: wiosenną sałatkę – w środku lata.

Sałatka wiosenna:

  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 4 pomidory
  • 4 ogórki gruntowe
  • pęczek rzodkiewki
  • szczypiorek
  • koperek
  • śmietana ~ około 200ml
  • sól, pieprz
Obrane ogórki, pomidory i rzodkiewkę pokroić w kostkę, dodać pokrojony szczypiorek i posiekany koperek. Doprawić solą, pieprzem i wymieszać ze śmetaną.
Sznycle z piersi indyka grillowane 
  • pierś indyka pokrojona na sznycle
  • tarty parmezan
  • świeży rozmaryn
  • olej z rzepaku canola i owoców czerwonej palmy (można zastąpić dowolnym innym)
  • czosnek granulowany
  • sól, pieprz
Sznycle posmarować lekko olejem, oprószyć przyprawami, rozmarynem i tartym parmezanem. Układać jeden na drugim, pozostawić w temperaturze pokojowej około godziny. Ważne by nie chłodzić w lodówce przed grillowaniem! Dzięki temu mięso będzie miękkie, soczyste. Użyłam patelni grillowej.
Szybko i łatwo – tylko przy wiosennej trzeba się nieco nakroić :)
Smacznego!

Kategoria: Bez kategorii Komentarz »


Skomentuj...



Początek strony